BEMUTATKOZÁSSZOLGÁLTATÁSOKELÉRHETŐSÉGREFERENCIÁKGY.I.K.PARTNEREINKÁRAINKGALÉRIA

ÁRLISTA, ÁRKÉPZÉS

A VÁGÁNY-SZERVIZ KFT tevékenysége során minden esetben egyedi, helyszíntõl függõ megoldást alkalmaz, figyelembe véve az általános elõírásokat, azokat kreatívan alkalmazva a mindenkori Megrendelõ érdekében.

Alapvetõen meghatározza árainkat a piac, a kereslet.

Tervezõi, mérnöki tevékenységünk során a Magyar Mérnökkamara ajánlásait figyelembevéve alakítjuk ki a mindenkori árakat.

Nagyban befolyásolja az árat, egy szokványos, nem különösebben bonyolult megoldás kidolgozás, ekkor a piaci árszintek alsó értékénél vállalkozunk.

Bonyolult, nagyon sok szaktervezõt igénylõ, önálló kidolgozású, eddig nem nagyon alkalmazott megoldások esetén a Megrendelõvel egyeztetve már a piaci árszint középsõ értékénél vállalkozunk.

A piacon jelenlévõ, néhány társaság által alkalmazott magas árszintet eddig nem érvényesítettük.

Piaci magatartásunkat a megrendelõ hosszú távú megnyerése vezérli, ezt a referenciáinkra való rákattintással ellenõrizheti. Sok olyan megrendelõnk van, akikkel már hosszú évek óta együtt dolgozunk kölcsönös megelégedéssel.

Megrendelõinknek ingyenesen segítünk a megfelelõ döntés meghozatalában tanácsadással a fejlesztések elõtt.

A kivitelezések során az árainkat a piaci verseny határozza meg alapjaiban, mivel minden munkát versenyeztetnek. A munkadíjakat a MÁV-nak a munkanemenkénti normakönyvekben és a különféle egyéb építõipari normakönyvekben, mint pl az ÉMIR-ben meghatározott normaidõk szerint számítjuk ki a saját rezsiórabéreink alkalmazásával. A beépítendõ anyagokra a MÁV anyaghivatala határoz meg árakat, és a beszerzési árak alakítják, a már említett verseny során.

A VÁGÁNY-SZERVIZ KFT megalakítója, és tagja kezdettõl fogva egy érdekvédelmi szervezetnek, amely szervezet az iparvágányokkal érintetteket, iparvágánnyal rendelkezõket, vasúttársaságot, szállítót, tervezõt, kivitelezõt, és minden olyan akár magánszemélyt befogad és összefog, aki érdeklõdik az iparvágányos áruszállítás, és annak minden szerteágazó problémája iránt.

Ez az országos érdekvédelmi szervezet az IPARVÁGÁNYHASZNÁLÓK SZÖVETSÉGE. Címe: 1062 Budapest, Podmaniczky utca 28. Telefon, fax: 302 84 84. Elérhetõ a Vágány Szerviz Kft-n keresztül is.

BEMUTATKOZÁSSZOLGÁLTATÁSOKELÉRHETŐSÉGREFERENCIÁKGY.I.K.PARTNEREINKÁRAINKGALÉRIA

Ön a(z) 254970. látogató